advocaat-heerhugowaard-grootriezebos

Scheiden via een advocaat in Heerhugowaard of Purmerend?

Zoekt u een advocatenkantoor in Heerhugowaard en Purmerend om te scheiden, dan zit u bij advocatenkantoor Groot & Riezebos Advocaten goed. Wij zijn gespecialiseerd in (gecompliceerde) familierecht zaken, waaronder scheiden.

Neem contact op met onze familierecht advocaten.

Zit u in een (v)echtscheiding? Wilt u graag scheiden? Groot & Riezebos Advocaten helpt u.

Als advocaat kunnen wij, als u het met elkaar eens bent optreden voor beide echtgenoten, ook in een procedure om te scheiden bij de rechtbank. Wij helpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Wij bespreken zaken betreffende de omgangsregeling en de alimentatie. Wat is in het belang van de kinderen? Dit speelt een grote rol. Wij maken goed onderbouwde alimentatie berekeningen. Wij leggen alles vast in een ouderschapsplan en een convenant. Op alle vlakken aangaande scheiden kunnen wij u ondersteunen.

Ons kantoor is tevens gespecialiseerd in Mediation. Onze mediator is aangesloten bij Vfas. Bij Mediation worden in gezamenlijk overleg gesprekken gevoerd om de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Wij behandelen ook zaken over de verdeling van de gemeenschap van goederen of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden bij een echtscheiding.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in scheiden, maar ook alle andere familierechtelijke zaken, waaronder alimentatie, omgang, gezag. Bel onze advocaten van Groot & Riezebos nu of vul het contactformulier in!