advocaat-heerhugowaard-grootriezebos

9,1
op basis van 15 beoordelingen

Relatie uit Heerhugowaard

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en op mijn gemak gesteld. Mr. Riezebos had aandacht voor mijn zaak. Ze zegt waar het op staat. Was zeer duidelijk in haar uitleg. Ik ben heel blij dat zij mijn zaak in behandeling nam. Stuurt je niet met kluitje in het riet, maar pakt door.


Relatie uit Alkmaar

Martine Groot is belangstellend en luistert goed. Dat was bij mijn eerste advocaat wel anders. Erg vriendelijke en spontane vrouw. Gaf uitstekende uitleg en stond haar mannetje in mijn procedure. Zeer aan te raden! Eerlijk, oprecht en goed in haar werk. Biedt een goed luisterend oor en staat altijd voor je klaar. Ze neemt je serieus en denkt mee.


Relatie uit Langedijk

Fleur is een geweldige advocaat, waarbij je zeker in goede handen bent. De afspraken worden goed nagekomen. Zij is een advocaat van zeer hoge kwaliteit Ze nam de tijd voor mijn zaak en gaf goede adviezen. Ik had meteen een klik met haar. Zeer vakkundig! Dankbaar!


Relatie uit Hoorn

Martine is een top advocaat, erg vriendelijk, luistert naar jouw wensen, en doet alles ervoor. Ik ben erg geholpen door haar. Een hele fijne spontane advocaat. Je voelt je geen nummertje bij haar. Erg aardige vrouw, legt goed uit. Stelt je gerust, heeft veel respect voor je! Perfect!


Relatie uit Heerhugowaard

Bijzonder prettige advocaat die met veel aandacht voor het menselijke aspect mijn zaak heeft behandeld. Goede communicatie en veel aandacht. Uitgebreide uitleg. Zeer betrokken. Vlotte en begrijpelijke taal. Ze is vriendelijk, begaan, & bovenal kundig in mijn ogen.


Dhr / Mevr. R.L.

Altijd een luisterend oor, zeer goed advies en begaan met mijn zaak.


Dhr / Mevr. J.B.

Duidelijk verhaal hoe ik ervoor stond.


Dhr / Mevr. S.W.

Een topper. Van mij krijgt ze een dikke 10.


Dhr / Mevr. V.B.

Wellicht in de toekomst het dossier volledig digitaal verstrekken bij archivering.


Anoniem

Ik ben tevreden over de gang van zaken.


Dhr / Mevr. R.W.

Ik raad je zeker aan als iemand een advocaat nodig heeft.


Anoniem

Af en toe was het niet duidelijk wat er van ons verlangd werd.


Dhr / Mevr. M.M.

Ik heb het kantoor al een paar keer aangeraden. Als ik iets niet begreep werd de tijd genomen om het uit te leggen.


Dhr / Mevr. R.L.

Er werd aandachtig geluisterd naar me. Ik vind dit erg belangrijk. Er werden geen moeilijke woorden gebruikt. Zodra er iets was werd ik meteen geïnformeerd.


Anoniem

heb jullie via een kennis gekregen en ben er zeer tevreden mee