advocaat-heerhugowaard-grootriezebos

Echtscheiding Heerhugowaard | Groot en Riezebos Advocaten

Bent u op zoek naar een advocaat voor een echtscheiding, dan zit u bij advocatenkantoor Groot & Riezebos Advocaten te Heerhugowaard goed. Advocatenkantoor Groot & Riezebos uit Heerhugowaard helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in (gecompliceerde) echtscheiding zaken.

Zit u in een (v)echtscheiding? Wilt u graag scheiden? Groot & Riezebos Advocaten helpt u.

Als advocaat kunnen wij als u het met elkaar eens bent optreden voor beide echtgenoten, ook in een procedure bij de rechtbank. Wij helpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Wij bespreken zaken betreffende de omgangsregeling en de alimentatie. Wat is in het belang van de kinderen? Dit speelt een grote rol. Wij maken goed onderbouwde alimentatie berekeningen. Wij leggen alles vast in een ouderschapsplan en een convenant.

Ons kantoor is tevens gespecialiseerd in Mediation. Onze mediator is aangesloten bij Vfas. Bij Mediation worden in gezamenlijk overleg gesprekken gevoerd om de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Wij behandelen ook zaken over de verdeling van de gemeenschap van goederen of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden bij een echtscheiding.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van echtscheidingen, maar ook alle andere familierechtelijke zaken, waaronder alimentatie, omgang, gezag. Bel onze advocaten van Groot & Riezebos nu of vul het contactformulier in!