advocaat-heerhugowaard-grootriezebos

Ontslag? Advocatenkantoor Groot & Riezebos uit Purmerend

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Purmerend die u kan helpen bij ontslag, dan zit u bij Groot & Riezebos Advocaten goed. Ons kantoor heeft een arbeidsrecht specialist in huis. Bij een ontslag, al dan niet op staande voet, kunnen wij u helpen met adviezen en bijstand in een procedure.

Wij hebben een schat aan ervaring in het arbeidsrecht en met ontslag. Daarom kunnen wij u helpen met alle vragen op dit gebied. Wanneer u ontslagen bent dan moet u hier zo snel mogelijk tegen verweer voeren. Er spelen allerlei termijnen die van belang zijn of het ontslag van toepassing blijft of niet. Snel handelen is daarom belangrijk. Bel ons meteen om problemen te voorkomen.

Ook de transitievergoeding is actueel. Dit is een vergoeding bij een ontslag of beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Wij kunnen berekenen of deze correct is. Is er sprake van een arbeidsconflict tussen de werkgever en de werknemer? Ligt dit ten grondslag aan het ontslag? Een advocaat kan u hierin helpen. Bij een ontslag zal een advocaat naar de arbeidsovereenkomst kijken. Ook de arbeidsvoorwaarden, de ontslag vergunning, de emolumenten en een eventuele van toepassing zijnde cao is belangrijk.

Groot & Riezebos Advocaten kan u bij een ontslag helpen. Vragen over uw ontslag? Bel met onze gespecialiseerde advocaat van Groot & Riezebos. Wij helpen u uw ontslag aan te vechten. Bel ons nu!